nubar-brilliant-1

Tjoho, jag hittade en solfläck och kunde fota inför veckans holofredag! Lyckan är stor!

Ni får verkligen ursäkta kladdiga naglar och suddiga foton, här gällde det att snabba på så inte solen gick förlorad. Dessutom är detta – Nubar Brilliant alltså – ett otroligt skirt lack. Jag har fem lager på bilderna, tänkte att ett topplack skulle torka det snabbt så jag kunde fota men det blev lite ehm… kladdigt. Ni får verkligen ursäkta mig för dessa bilder, de är inget jag står för men jaja..

Så, ja, detta är riktigt fint, inga regnbågar men lite scattered holo som syns i solen. Väldigt fint på naglarna, men ska man ha detta ska man nog grunda med ett annat rosa lack över. Jag är inget fan av så här ljusa holos, men det funkar =)

Borttaget nu dock…

nubar-brilliant-2nubar-brilliant-3nubar-brilliant-5nubar-brilliant-4

Comments are closed.