Vi fortsätter på det organiska, No’Poo-iga spåret! Nu med smink från ORGANIQS från Danmark.

Jag har fått hem några produkter att testa, ögonskuggan och den riktigt fina ljusa bronsern kommer upp i en mejk inom kort. Läppstiftet och läppglanset är i den typiska jordiga nyansen som produkter inom denna kategori gärna har; jordiga och neutrala. Men det funkar, det är smickrande nyanser för vem som helst och ni vet ju att jag är lite mesig med läppstift.

Organiqs produkter innehåller naturliga mineralpigment och lugnande, skyddande och lämpliga ekologiska ingredienser, såsom apelsinextrakt, karnaubavax, honung och utsökt argan-, jojoba-, macadamia-, calendula- och babassuolja. Jag har tittat närmare på deras ingredienslista och hittar inga konstigheter heller, så detta verkar vara ok produkter!

 

 

Några av ORGANIQS produkter

COMPACT POWDER med ekologisk jojobaolja

Silkeslent, färgat puder som ger huden lyster och består av fina naturliga och ekologiskt odlade ingredienser. Ekologisk jojoba-, babassu- och calendulaolja vårdar och skyddar huden. Innehåller vårdande E-vitamin och naturliga antioxidanter. 100 % naturliga ingredienser, varav 11,9 % är ekologiskt.

Finns i 3 naturliga nyanser: 001 Natural Beige, 003 Sunny Beige, 005 Warm Sun.

Organiqs Compact Powder rek.pris 180 kr.

FOUNDATION med ekologisk arganolja

Flytande foundation med noga utvalda naturliga och ekologiska ingredienser. Arganolja är rik på naturligt skyddande E-vitamin, mjukgör och vårdar huden med ekologisk jojoba-, babassu- och calendulaolja. 99 % naturliga ingredienser, varav 20,5 % är ekologiskt.

Finns i 3 naturliga nyanser: 011 Natural Beige, 013 Nordic Beige, 015 Warm Beige.

Organiqs Foundation 15 ml rek.pris 170 kr.

EYE SHADOW med ekologisk jojobaolja

Innehåller ekologisk och vårdande jojoba-, babassu- och calendulaolja samt E-vitamin. 100 % naturliga ingredienser, varav 10,4 % är ekologiskt.

Finns i 6 användbara färger som kan tonas från diskret till en mer markant ögonmakeup. Vackra att användas enskilt och tillsammans. 031 Soft Blue, 032 Smokey Black, 033 Dusty Brown, 034 Beige Highlight, 035 Soft Green, 036 Smokey Green

Organiqs Eye Shadow rek.pris 115 kr.

VOLUME MASCARA med ekologisk arganolja

Vårdar och skyddar fransarna hela dagen med naturligt E-vitamin och ekologisk argan-, sesam- och jojobaolja. Innehåller även vårdande, ekologisk honung och skyddande solrosvax. Fransarna får en vacker lyster och känns smidiga tack vare ekologisk karnaubavax. 99 % naturliga ingredienser, varav 18,5 % är ekologiskt.

Organiqs Volume Mascara finns i svart rek.pris 140 kr.

LIPSTICK med ekologisk macadamiaolja

Med ekologisk macadamia-, babassu-, jojoba och calendulaolja samt skyddande E-vitamin. Läpparna vårdas och skyddas och känns behagligt mjuka. 100 % naturliga ingredienser, varav 25,2 % är ekologiskt.

Finns i 3 nyanser: 051 Soft Rose, 053 Rose, 055 Dark Rose

Organiqs Lipstick rek.pris 115 kr.

LIPGLOSS med ekologisk solrosolja

Vårdar och ger näring till läpparna med ekologisk solros-, jojoba-, argan- och sesamolja samt ekologisk honung och karnauba- och bivax. I naturliga färger med undertoner av rosa som matchar Organiqs läppstift.100 % naturliga ingredienser, varav 23,9 % är ekologiskt.

Finns i 3 nyanser: 061 Soft Rose, 063 Rose, 065 Dark Rose

Organiqs Lipgloss rek.pris 115 kr.

BORSTSERIE med silkeslent syntetiskt hår

Skaften är gjorda av miljövänligt och återvinningsbart aluminium och syntetiskt hår, som lätt fångar naturliga mineraler och färgpigment, och gör det enkelt att arbeta in dem i huden. Håren fäller inte och rengörs lätt med ett milt schampo.

Powder Brush rek.pris 150 kr.
Kabuki Brush rek.pris 175 kr.
Eye Shadow Brush och Eye Shadow Applicator rek.pris 50 kr.

Organiqs säljs på nelly.com och organiqs.dk.

Okategoriserade

Comments are closed.