Om du som jag försöker undvika silikoner så mycket som möjligt, är det ju lite av ett problem att de flesta värmeskyddsprodukter innehåller just det. Massvis med silikoner. Jag frågade på Hårvårdsbaren efter ett utan men de hade inget alls att erbjuda. Efterfrågan ökar förvisso, men den vanliga marknaden var ännu inte där. Men jag kan ju inte låta bli att blåsa håret eller platta det, även om jag åtminstone tvättar håret mer sällan – vilket minskar mängden värme såklart som en bieffekt.

Men så fick jag ett tips om C4 Protection Straight Spray på Eleven.

C4 Protection Straight Spray

C4 Straight Spray skyddar håret mot värme från plattången och håller håret rakt längre. För bästa resultat fördela sprayen jämnt över torrt hår före styling. Skyddar även mot UV-strålning och skadlig miljöpåverkan.

  • Ger ett komplett värmeskydd.
  • Värmeskydd finns i alla C4-produkter.
  • Motverkar statiskt/flygigt hår.
  • Hjälper till att bibehålla färgpigment.

Innehåll: 125 ml

INCI: Aqua, Sodium Laureth-40 Maleate/Styrene Sulfonate Copolymer, Hydroxypropyl Trimonium Honey, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolysed Silk Protein, Chamomilla Recutita, Hydrolysed Vegetable Protein PG-Propyl Silantriol, Hydrolysed Soy Protein, PEG-40 Castor Oil, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben.

Det bästa är att den just nu bara kostar 19 kr! Jag köpte två stycken på en gång, recension kommer senare!

Comments are closed.