Tredje dagen på nya jobbet, rutinerna börjar sitta och jag kan nästan packa alla orders utan hjälp. Lite problem med skrivaren bara men det löser sig innan Marie blir mammaledig, långt kvar ju!

Idag blev det ännu en rödbrun mejk, denna gång med Lily Lolos mineralskugga Ripe Plum i den yttre ögonvrån och den vita skuggan Revue från Youngbloods palett Moulin Rouge i den inre. Svart kajal och mascara. Svårt att veta om man kan dra på mer skugga, funkar det på jobbet liksom. Inte så att vi träffar kunder men det är lite tidigt med så mycket smink halv 8 på morgonen… Imorgon ska jag förresten jobba sista dagen på Ekolådan!

Vad tycker ni om mina mejker? Berätta!

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Puder: Mac Mineralize – light
Rouge: Mac Rouge – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Lily Lolo Mineral Eyeshadow – Ripe Plum. Youngblood Mineral Eyeshadow Palett Moulin Rouge – Revue.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Kajal: Revlon Kohl

Läppar: Clarins

  1. Du ser väldigt posh ut måste jag säga! Och jag som har haft dagar då min arbetsdag börjat 4 morgonen hävdar att man kan sminka sig precis hur mycket som helst :-D. Men å andra sidan är det ju så att det har blivit mindre lyckat vissa dagar men man sminkar inte om sigkl 2.45 morgonen utan då får man vackert gå runt som Liberace eller en fågel i ansiktet en hel dag…

  2. Snyggt sminkad!! Och du är verkligen ”babyfejs”! Inte en enda fläck eller rynka!:-) hade inte du problem med pigmentfläckar? Det syns inte! Dela med dig med dina tips & trix! :)

Comments are closed.