Här kommer gårdagens partystyle! Eventet var arrangerat av Stylefulness – men stavas inte Fullness med två L? Vem vill vara Style-Ful?

Nå, jag hade på mig svarta mockabrallor i rak modell, liite för fladdriga men ok. Turkost linne från Rio samt en svart bolerojacka från H&M. Nej, jag var inte tjusigast där, jösses vad vackra flickor det finns i Linköping. Jag blev nästan besatt av en tjejs näsa, så jävla vacker hon och den var. Måste operera näsan, heh…

Mejken var enkel, brukar alltid översminka mig och se för jävlig ut. Så det blev bara Misshas BB-cream med Matte Bare Minerals över, bronzer och rouge på kindbenen, svart eyeliner från Nyx och mascara från Claudia. Läppglanset är förra årets höstkollektion från Isadora, minns inte vad det heter nu. Jag var den enda där med rosa hår iaf men kunde inte sluta beundra alla flickor med långt hår! Åååh!

Kvällen var väl sådär kul, det var lite segt från 8 fram till modevisningen 22.30, sedan var det lika segt igen tills vi gick vid halv 12. Så nja, går nog inte på ett sånt här event igen. Goodiebagen var inte mycket att ha heller, bara en massa rabattkuponger och lite annat skräp. Själva eventet skulle vara exklusivt med sminkning, hårfix och nagellackning – men nageltjejen hade inte ens remover med sig eller vettigt ljus? Nej, lite missnöjd och kanske lite för bortskämd med Bindefelds event i Stockholm.

  1. Oavsett hur snygga de andra var – så var du snyggast. Det vet du väl. Börja uppskatta dig själv lite mer istället för att stirra dig grön av avund på alla andra.

Comments are closed.