29 april, 2024

Dagens: The Green Hills of Seattle

Wooha, en Dagens mejk! Med ögonskugga, halleluja! :D

Idag är det ju min namnsdag, Karin som ni kanske vet (grattis alla Karin-läsare!) och mamma ville träffa mig för lite mys på tu man hand. Både hon och jag är nog lite nojjiga efter pappas död, lite extra rädda om varandra. Så hon hämtade mig på vägen hem från jobbet och så åkte vi till Ingelsta Köpcentrum. Tog en fika på Lindahls och tittade lite i affärerna.

Jag hittade en iPhone på toa och ringde ”ICE” i telefonens kontaktregister. Som tur var fick ”ICE” tag i telefonens ägare och kunde hämta den på Klockmaster inom en kvart. Skönt det, jag hade blivit galen om jag tappat bort min telefon! Förresten, du har väl en ”ICE” i din telefon? En In Case Of Emergency-kontakt alltså, som bör gå till dina närmaste anhöriga. Mina går till mamma, Anders och Melanthie numera. Dessutom har jag döpt dem till ”1 Anders ICE” så de alltid ligger överst i kontaktlistan. Nojj nojj.

Nåja, Dagens mejk då! Äntligen måste jag säga. Kände för det idag denna regniga måndag. Underbart att ligga i sängen och lyssna på förvisso, men det är ju bara augusti. Inte höst än väl?

Men detta är mina Mist-skuggor jag köpte i förra veckan, de som var krossade. Den lilaröda heter Seattle och den gröna Green Hills. Dessa skuggor syns inte alls utan något under, jag har Too Faced Shadow Insurence.På bilderna till vänster ser ni dem krossade, jag lade silkespappret ovanpå och pressade ihop det samt hällde lite Vodka (!) över, så blev de som nya igen!

Eyelinern blev helkass, men då vet jag det till nästa gång. Och jag måste plocka ögonbrynen… Är en så tröstlös syssla, de växer ju ut så himla snabbt igen..

I feel cute btw =) Fast jag saknar pappa…

3 tankar på “Dagens: The Green Hills of Seattle

  1. Jag har tre ICE-nummer som brorsan tvingade mig att lägga in så sent som i lördags. Sen att ingen av mina ICE:ar är särskilt pigga på att svara i telefonen, ja det är en annan historia ;)

Kommentarer är stängda.