16 april, 2024

Dagens: Skir grön

Gaah, jag är så jävla trött på torsdagsmorgnar! Sov tungt som sjutton och vaknade tröttare än någonsin… Bläh.

Så dagens mejk är kanske lite därefter, lite mesig. Det är skuggor från Overall Beauty, som ni som köpte BB Couture fick med er i paketet denna gång. Jag använder guldiga I Want a Gold Star i den inre ögonvrån och den sage-gröna 100 Miles to Go i den yttre. Under ögat är det sen tvärtom, den gröna i inre och den guldiga i yttre. I globlinjen blå Sapphire från Make Up Store.

Produktlista

Hud
Solskydd: Super City Block med spf 40
Foundation: Moisture Surge Tinted Moisturizer med spf 15
Bronzer: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow – Sapphire. Overall Beauty Mineral Eye Shadow – I Want a Gold Star och 100 Miles to Go
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: Nyx

Läppar: Gorilla

2 tankar på “Dagens: Skir grön

  1. Haha, ja jag skrattar lite för då skulle du sen en annan när jag sovit dåligt och är tröttare än vanligt på morgonen. Att hinna göra mer än sätta på sig mössa och bykor (ok, en tröja har jag oxå) innan man kör barnen är svårt, sedan är man inne på det spåret mest hela dan!! Hmmm, inser att det börjar bli jobbigt nu när värmen kommer och det kan vara opassande med mössa, kort hår står ju så fint uppe på huvudet när man vaknar :)
    Ja, när du säger trött och mesig make, säger jag:super fint!!

    1. Heh, jo, ibland är jag också så trött att jag inte orkar sminka mig förstås… Men det är nån sorts rutin jag har. Jag brukar somna vid ratten istället… ;) Nejdå, så illa är det inte men ibland undrar man hur man orkar en hel dag.
      Och tack! =)

Kommentarer är stängda.