Här kommer så slutligen sista swatchen med Nubar Simplicity Meets Elegance. De två färger som jag dragits minst mot…

Ni får ursäkta att det dröjt så länge, oktober blev ju en konstig månad när Wendy gick bort så jag hann inte med allt som jag tänkt. Så därför blir det en kombomanikyr, med Nubars bruna Espresso och rödorangea Terra Cotta på ringfingret. En riktigt snygg kombo måste jag säga, de passar ihop hur bra som helst. Vore snyggt med orangea prickar på de andra naglarna också, måste skaffa ett dottingtool. Blev faktiskt överraskad över hur mycket jag gillade Terra Cotta, trodde inte det när jag såg dem i flaskan.

Bra kvalité, två lager som vanligt även om Terra Cotta kanske hade behövt ytterligare ett. Lättlackat som alltid, men kryper upp från nagelkanten en aning tycker jag. Annars, inga anmärkningar.

Ursäkta kassa bilder, tog dem på jobbet med en annan kamera och utan bra ljus.