orly-sparklinggarbage-1

Måndag igen och nu är hösten här på riktigt. Regn och rusk, perfekt för att arbeta i soffan och njuta! Idag är det också Blå Måndag, för tillfället (?) flyttat till Blowfish-Emelie med inlinkzkoder från mig. Hoppas Blå Måndag får finna sig till ro snart…

Jag har förresten idag startat en facebook-sida med information om och för United in Green, gilla gärna den så missar du inget inför v 41!  Här hittar du den! 

Men dags att visa blått igen alltså, här är det Orly – Sparkling Garbage. Ett skirt ljusblått holoish som kanske definitivt hade haft glädje av lite underkläder, men ni känner ju mig :D Sparkling Garbage kom 2013 i Orlys Mash Up Collection tillsammans med Mentality Mayhem bla, har tyvärr inga fler från den kollektionen. Men det är en härlig nyans, gillar den även nu när det är ruggigt ute.

Här är det 4 lager, ja det är lite mycket. Men det torkade faktiskt snabbt, så inga större problem där. Lättlackat dessutom, så inget att klaga på. Ååh, måste fila ner naglarna, gillar inte när de blir för långa…

Imorgon förresten får ni inte missa att komma förbi, då kommer ett inlägg om hur jag städar när jag lackar!

orly-sparklinggarbage-2orly-sparklinggarbage-3orly-sparklinggarbage-4orly-sparklinggarbage-5orly-sparklinggarbage-6

 

  1. Jättefint lack – men i mina ögon är det grönt snarare än blått. Det där med hur olika vi människor uppfattar färger är verkligen intressant för det verkar skilja sig otroligt mycket från person till person. Hursomhelst är det ett superläckert lack, passar bra i det gråa regnrusket för att liva upp!

  2. Jag tycker detta är så himla fint! Men för mig är det grönt, men jag brukar ha svårt för nyanser, kanske är lite färgblind haha.
    Hur som, det är skitsnyggt och jag har ett exemplar själv :D
    Tack för att du var med på blå måndag hos mig denna vecka! <3

Comments are closed.