Blir inget blått inlägg idag, känner att jag behöver varva ner och sammanfatta förra veckan lite…

Tack till alla som deltog i United in Green! Tack till er som bidrog med egna berättelser för att lyfta kunskapen och medvetenheten om depressioner. Jag har ännu inte besökt alla eller svarat på kommentarer. Det blev lite tungt så har inte riktigt orkat det. Men det kommer i veckan.

Lite statistik då, kanske intresserar nån iaf!

 • Måndag: 12 länkar, 74 vidareklick genom dem och totalt 2052 visningar.
 • Tisdag: 11 länkar, 45 klickar och 1944 visningar.
 • Onsdag: 18 länkar, 107 vidareklickar och totalt 4560 visningar. Fantastiskt! Onsdagar har annars ungefär samma siffror som tisdagen här över.
 • Torsdag: 14 länkar, 55 vidareklick och 3435 visningar.
 • Fredag: 12 länkar, 27 klickningar och totalt 1632 visningar. Här konkurrerade vi ju med holofredag men många visade ju grönt holo så blev dubbelt deltagande för en del.
 • Lördag: 13 länkar, 33 klickar och 1929 visningar.
 • Söndag: 17 länkar, 143 vidareklickar och 1379 visningar. Skönt att jag och Lela samarbetade här!

I år hade vi fler länkar på lördagen och söndagen än förra året, men totalt sett färre. Då hade vi totalt 104 länkar (i snitt 14.85 per dag), i år hade vi totalt 97 länkar (i snitt 13.85 länkar per dag). Vi hade också många fler visningar och klick förra året. Antar att bloggläsandets tid är över?

Här hittar du förra årets statistik!

Så vad tycker du om United in Green? Är du nöjd?

 1. Bra jobbat med detta Karin, och kul med statistik! Jag skulle inte direkt säga det är en signifikant skillnad på 97 och 104, utan ”ungefär” lika. Men visst har bloggar konkurrens av mycket annat. Fö tycker jag det är kul med temaveckor och teman sådär.

 2. Kul med en sammanfattning! Jag har verkligen gillat Vad jag sett och förstås läst.
  Kanske väljer fler och fler instagram och liknande? Jag har jättetröga siffror hos mig, som jag försöker att inte stirra på ;)

 3. Jag tycker det har varit grymt kul. speciellt eftersom jag är ny i nagelbloggarvärlden. Jag tycker det är väldigt roligt att vi stödjer varandra och går samman på det här viset; alla får synas och dessutom har jag lärt mig en massa om depressioner. Och nog har det effekt; flera av mina vänner har allt fått höra om mina gröna naglar och varför jag har dem. Så även om fler kanske av enkelhet väljer instagram så tycker absolut att sådana här initiativ har en självklar plats här på nätet =)

  //Emma från the Nailpolish Saga

 4. Jag gillar temaveckor, och hade jag bara haft tid att vara med lika mycket som förra gången hade det nog blivit 104 ;) Mitt fel ;)

  Dock verkas bloggläsandet lite allmänt trögt runtom, kanske är Zara något på spåren med instagram.

  • Ja ni har förmodligen helt rätt, men även instagram kan ju använda inlinkz… Jaja =) Kul att du var med lite iaf! =)

Comments are closed.