Kryptisk titel eller? Nå, den syftar på att jag använt mitt BareMinerals som ögonskugga. Ja, så kan man också göra om man känner för det!

Detta var alltså gårdagens mejk, det jag hade vid vårt möte med revisorn. Ja ni vet ju hur det är med mina arbetsmöten, jag är väl lite feg… Men här har jag alltid använt rouget som heter The Close Call. Det är ett brunt rouge som jag använt som bronzer i sommar. Nu fungerar den istället bra som en shader under kindbenet. Jag har även fördjupat min globlinje med en svart skugga för att ge ett sken av djupare liggande ögon. Kanske inte behövs iofs…

Ja, mer finns väl inte att säga om denna mejk!

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto
Shader: BareMinerals Ready Rouge – The Close Call

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: BareMinerals Ready Rouge – The Close Call. Face Stockholm – Black.
Mascara: Clinique High Impact Extreme Volume Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: Kicks