29 mars, 2024

Dagens: Kulturella Karin

lor-2609-1lor-2609-2

Idag var så dags för årets Kulturnatt här i Norrköping. Tyvärr ljuger rubriken, jag är inte alls särskilt kulturell. Om det inte går på tv förstås. Herregud jag är så tråkig och är så rastlös, orkar inte springa omkring och titta på konst, lyssna på flummig musik eller lyssna på knäppa föredrag.

Men jag hade iaf med mig kameran, så jag har fotat lite. Med telezoom kan man fota människor utan att det märks lika väl, så det har jag gjort idag. Fotat en massa nackar, händer och förstulna blickar – sånt är kul! Men oj vad trött jag är nu…

Dagens är på en grund av en mattsvart skugga från Face som heter Black. I den yttre ögonvrån Mac-pigmentet Dark Soul som jag suddade ut mot mitten, där jag mötte upp med Mac-pigmentet Golden Olive. Ovanpå allt och upp mot ögonbrynen suddade jag ut med den vaniljgula skuggan Vanilla Sky från TINte. Eftersom allting blev ganska vitt nu tog jag lite mer Golden Olive, det blev lite väl neutralt annars. Svart gelliner från Face och svart mascara från MUS. Läppglanset är från Isadora. Ögonbrynen är ifyllda med BrowZings från Benefit och med Lumenes bryngel ovanpå för att hålla formen.

lor-2609-3lor-2609-4lor-2609-5

2 tankar på “Dagens: Kulturella Karin

Kommentarer är stängda.