Äntligen hemma! Gick bra idag, även om det var lite väl kallt där i morse. Men nu på kvällen var det bara -7! Skumt!

Sedan jag slutade har vi varit hos vår redovisningskonsult och hämtat alla verifikat, hämtat en massa leksaker hos Nadines moster och en låda RBL hos grannen. Ja, FedEx hade varit här idag och lämnat lådan hos min granne! Tur att hon är den vi känner bäst, jag hade inte velat att någon annan tog emot en låda värd så mycket! Så, packning nästa vecka =) Vår grannes lägenhet är nästan identisk som vår men SÅ mycket finare! Herregud, hon har stil den tjejen!

Ok, kolla inte på min hud, det ser rätt gräsligt ut nu. Lite finnar som kommer upp och sidorna av kinderna som fjällar. Lite, ofräscht. Sedan ser jag bra dum ut, vet inte riktigt varför jag ser ut så.

Vad tycker ni, passar jag bäst i mörka eller ljusa mejker? Detta är iaf en ljus, med mina nya cybershadows. Grundade med UDPP, därefter den silvriga Silver i den inre ögonvrån och en del upp mot näsryggen. Turkosa Buzzer i den yttre ögonvrån. Turkosgrön ögonpenna från mus, kommer inte ihåg namnet nu bara. Svart kajal från Isadora.

Comments are closed.