27 april, 2024

Dagens: Tutti frutti

Som bekant har jag sminkat mycket i blått, lila och grönt under hela vintern. Det är bara att klicka på kategorin Dagens mejk ovan så kan du bläddra dig bakåt bland mina mejker och titta själv. Och inspireras hoppas jag???

Men idag kände jag för en riktigt färgsprakande cocktail av fruktiga färger! Jag har försökt få till det med Make Up Stores Sunrise i en evighet nu, hela tiden som knallig kontrastfärg till andra mejker i tex blått. Men den har bara sett brun ut! Brun och dassig och trååååkig! Så jag har gett upp om den och lovade bort den igår till Lotta.

Idag ville jag dock testa den en sista gång, tillsammans med skuggor som jag sett andra (Linda Hallberg tex) använda den och fått det snyggt. Och titt på fan, då blev det riktigt läckert! Lagom till jag lovat bort den, haha! :D Fast jag har gott om orangea skuggor i mina Manly-paletter så det är ingen katastrof.

Men tillbaka till min mejk nu då. På en grund av UDPP, en illgul skugga från Manly-paletten i den inre ögonvrån till mitten av ögonlocket. I mitten Sunrise från Make Up Store utsuddad mot ytterkanten. I ytterkanten den röda Red från Viva La Diva. Under ögat har jag också blåa Rec från Make Up Store. Svart kajal från Clinique. Läppglanset är från Kiko.

Härligt med färg, eller hur? Nu är det sannerligen vår!

5 tankar på “Dagens: Tutti frutti

  1. Haha, men sötnos, behåll den istället när du nu fick till det så snyggt! :)

Kommentarer är stängda.