Hoppsan, råkade visst blunda! Men då får ni iaf se mejken!

Här kommer så äntligen söndagsmejken! Igår tränade vi som sagt bodypump och när jag kom hem var jag alldeles för trött för att göra någonting. Fällde inte ens upp locket på datorn, så alla inlägg ni fick var tidsinlagda. Rätt skönt att skriva några inlägg i förväg så kan man ta en dag ledigt ;)

Men här ser ni alltså ett exempel på hur snygg Regent och Gold Fusion, mina reafynd på Make Up Store, är tillsammans! Jag började med Gold Fusion i den yttre ögonvrån upp mot globlinjen, och därefter guldiga Regent i den inre och upp över Gold Fusion. Regent visade sig gå i grönt, vilket är såå himla läckert! Oerhört nöjd med det inköpet måste jag säga!

Vore jättekul att se andra exempel på denna kombo, får testa lite själv antar jag… Önskar jag var lika duktig som Linda eller Johanna!

Produktlista

Hud
Foundation: Garnier Miracle Skin Perfector
Puder: Clinique Almost Powder Foundation
Rouge: Smashbox Flare

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Regent. Make Up Store Blush – Gold Fusion.
Mascara: L’Oreal Lash Architecht 4d
Eyeliner: Nyx

Läppar: Biotherm Beurre de Lèvres

    • @Viktoria, Tack! Det är superfina skuggor, kanske år 2012 bästa köp! De kommer nog användas mycket tror jag.
      Hör av dig med vad du hittade för liknande!

Comments are closed.