Vad tror ni, är det dags för höst snart?

Mina converse-kopior jag köpte i maj är nu helt utslitna. Jag har nya jodphurs-boots från Wildflower by Kenza som jag hoppas att jag snart får använda. I år har jag satsat på schyssta grejer i riktigt skinn. Svarta skinnskor, svart skinnväska, svart mössa och halsduk samt min svarta ullkappa med blombroderier. Classy, men kanske lite färglöst. Ska köpa svarta skinnhandskar också förresten.

Fast jag kommer nog fortsätta gå barfota inomhus, så himla skönt. Avskyr strumpor!

Anders ligger och sover. Det sliter på honom att åka fram och tillbaka på en dag till Växjö för att lämna Nadine. Han fick med sig mitt Citibank-kort men det var tyvärr tomt, så han var riktigt hungrig när han kom hem igen. Själv har jag mest legat och sovit hela dagen idag. Blir lite trött på mig själv sådana dagar när jag inte får ett dugg gjort.

Vår diskmaskin är helt knäpp förresten, den tvättar inte rent alls. Är det någon som vet om den där rengöringsgrejen från Finish hjälper?

Okategoriserade
  1. Jag avskyr också strumpor och måste vara barfota inomhus. MEN… det måste vara helt rent på golvet eftersom jag blir galen på smulor och grus under fötterna. Och med det 3 hundar kan du ju räkna ut hur lätt det är att hålla golven helt rena jämt. *suck*

  2. Ja Finish tabletterna hjälper. Har du kollat spol-armarna – är de fulla av matrester kanske. Hur ser silen ut – full av matrester ? Man måste skölja tallrikarna innan man lägger ner dem.
    Lycka till !

Comments are closed.