Holofredag igen! Tänkte att jag skulle visa en gammal goding idag! Faktum är att detta är tredje gången jag lägger upp detta på bloggen, men då enbart med en bild. Nu blir det ordentligt med bilder så ni verkligen ser hur fint det är!

Som sagt, en riktigt gammal favorit, Nubar Reclaim. En underbar grön nyans med en ganska diskret holo som syns bra i solen. Min flaska har blivit lite segt kanske, så den är kanske inte så lätt att lacka med längre. Men två lager räckte bra och kontrollen var hyfsad med fina kanter som följd. Snabb torktid och en fin finish – vad mer finns att säga om det?

Njut av mina bilder men ursäkta det växlande solljuset. Det är omväxlande full sol här och sedan lite mulet. Och katthåret är också svårt att undvika, heh! I oktober kommer Nubar till Nailmail!

 

  1. Det här är en av mina favoriter också. Den tenderar nog att bli lite bortglömd nu i den gigantiska holovåg som råder, men Reclaim står sig ju bra ännu:)

Comments are closed.