26 april, 2024
Okategoriserade

Clinique Even Better Skin Tone Corrector

Med risk för att tappa alla läsare under 25 och bli stämplad som en hopplös kärring som bara tjatar om pigmentfläckar; Är det någon som har testat Cliniques Even Better Skin Tone Corrector?

Ah, the second chance. The clean slate. The chance to virtually undo past damage and create a notably more even complexion with a brightness and clarity you thought long gone. Wouldn’t you love to visibly erase past damage and prevent new dark spots? Now you can with Even Better Skin Tone Corrector. Perfect partner? Even Better Makeup SPF 15.

Läs mer här!

Tycker det verkar jätteintressant! Jag är fruktansvärt ledsen över min pigmentfläck i pannan och jag gör allt för att inte få fler. Jag vill helt enkelt inte ha en massa fula fläckar i ansiktet, rynkor däremot är mer värdiga. Pigmentfläckar är ju bara ett resultat av att vara dum i huvudet. Ja, dum i huvudet. Något man bör ha varit om man solar utan solskydd eller använder produkter på fel sätt i solen.

Even Better Makeup SPF15 ( Dry Combinationl to Combination Oily) kostar 240 kr, Even Better Skin Tone Corrector 30ml/1oz kostar 355 kr – på Strawberrynet.

4 tankar på “Clinique Even Better Skin Tone Corrector

  1. Mina pigmentfläckar kommer från hormontabletterna jag måste äta mot min pcos, det är inte bra att ha hög testosteronhalt när man är kvinna… Och ja, de dyker visserligen upp i solen, men jag solar nästan aldrig eftersom jag får soleksem och då är det solskyddsfaktor 30-50 som gäller. Och ändå dyker mina fläckar upp… Är jag då dum i huvudet?

  2. Någon främling: Nej, såklart inte. Det var ganska dumt formulerat. JAG är dum i huvudet som fått fläckarna på det sättet, men jag vet att det inte är det enda sättet.
    Så jag ber om ursäkt att jag formulerade mig klumpigt.

  3. googlade och hittade ditt inlägg.. Hur kan man göra för att inte få pigmentfläckar? Jag vet inte vad jag får det av, solen, p-piller eller något annat. Ljusa, typ vita fläckar på armarna och nu har det dykt upp 2 i pannan också.. Har du något tips får du gärna hjälpa till

    1. Hej!
      Jag ska försöka skriva ett inlägg om detta, för det finns olika sorters pigmentfläckar. De som är bruna och beror på hyperpigmentering och de vita som beror på att pigmentet försvinner (vitiligo). De bruna uppkommer gärna i kombo med hormoner och sol, medan de vita är en autoimmun reaktion. Kräver mer info än detta. Men generellt sätt: Sök hudläkare om du får vita fläckar, för diagnos då ingen behandling finns.

Kommentarer är stängda.