29 april, 2024
Okategoriserade

Drullar i trafiken

Jag vet att den här bloggen varit väldigt off topic på sistone, men så är ju livet och verkligen. Jag vill inte skriva om Macs sjuhundrafemtionde kollektion denna höst utan om sånt som är viktigt för mig.

Och just nu måste jag verkligen få ut detta om drullar i trafiken nånstans! Jag är ju som bekant inte bara egenföretagare som handlar med nagellack, utan yrkeschaufför också. Min egen förträfflighet som bilförare tvivlar väl ingen på, men det finns verkligen folk som driver mig till road rage där ute!

1. Äldre gubbar och gummor som envisas med att antingen hålla hastigheten exakt eller 20 km/h under densamma. Jag kör gärna 10 km/h över gränsen och jag har verkligen fått lära mig tålamod. Den hårda vägen.
2. Folk som först saktar ner rejält innan de ska svänga höger för att sedan dessutom ta ut svängen! Oavsett om det är i stan eller på landsväg.
3. Idioter som inte använder blinkers! Eller backspegeln när de backar! Gah!
4. Folk som är så osäkra på sin egen körförmåga att de väntar i en korsning eller rondell i en evighet innan de vågar sig ut.

Så. Krama varann i trafiken hörni! Sov gott!

Posted by Wordmobi

En tanke på “Drullar i trafiken

  1. Jag håller fartgränsen. Nitiskt.
    Jag skäller på min mamma, högt, om hon inte har bilbälte, om hon pratar i mobilen medan hon kör och om hon har för hög hastighet :)
    Vettiga lagar är till för att hållas, ovettiga är till för att undvikas och hitta kryphål för.
    .-= » Elenas senaste inlägg: Om mina husdjur var make-up =-.

Kommentarer är stängda.