Ok ok, dags för en recension som jag lovat i mer än några månader nu! Lumene Blueberry Curl Mascara är måhända den absolut bästa mascaran jag någonsin använt!

Så, räcker det som recension? Inte? Ok. Well, Lumene Blueberry Curl Mascara fick jag i recensionssyfte tidigare i oktober och jag har använt den sedan mars, längre än de stipulerade 3 månaderna. Först nu börjar den torka och bli lite pigmentfattig. Jag vill att min mascara ska hålla böjen, jag har alltid letat efter just den mascaran som ger fylliga svarta fransar OCH håller böjen. Denna mascara från Lumene är bland de bättre jag testat som håller detta.

Dock möjligen att den inte svärtar så mycket som önskat, men resultatet är ändå snyggt. Om ni vill kan du kolla in den här söktaggen och se alla mejker jag lagt upp där jag använt denna mascara. Borsten är en sån där ny modern plastborste som faktiskt kändes ganska obehaglig när jag först använde den. Efter ett tag går den lätt att använda, även om en bättre teknik från min sida säkert hade utnyttjat dess egenskaper ännu bättre.

Jag har tänkt köpa en ny av denna, framförallt nu när jag sett den på Kicks rea. Får bli ett köp i helgen möjligen!

 

Lumene Blueberry Curl Mascara – New Formula

PRODUKTINFORMATION

Den flexibla plastborsten ger ögonfransarna volym och böjer dem perfekt – utan klumpar! Fröolja från arktiskt blåbär ger fransarna näring och bidrar till att hålla dem starka och välmående.

Volym: 7 ml

ANVÄNDNING

Gör först den övriga makeupen och applicera mascaran sist. Böj fransarna uppåt med borstens platta sida. Använd borstens spets för exakt applicering och på de nedre fransarna.

 

Betyg: 4,5 av 5.  Minus för de lite för osvarta fransarna.
Pris: 145 kr på Kicks Online, men sett den för 75 kr på rean.
Mängd: 7 ml
Köpa igen: Jaa!
Inköpsställen: Kicks, Kicks Online, Åhléns och andra butiker som har Lumene, som tex Lindex och Ica Maxi.

    • @Blowfish, Har aldrig blivit nöjd med någon mascara från IsaDora, vilken är det du använder?
      Jag gillar verkligen denna, så rekommenderar den varmt!

Comments are closed.