Detta lack från Deborah Lippmann är ju så sött och coolt i flaskan, Deborah Lippmann – Glitter in the Air. En mjölkblå bas med kopparglitter, och andra färger med för den delen. Direkt med första penseldraget märkte jag att det var otroligt skirt, jag valde därför att ha ett annat grått lack över under! Valet föll på LCN Magnetic Moments, utan den magnetiska effekten då.

Ett lager LCN och 3 lager Glitter In The Air. Därefter två lager Glosser från Orly. Trodde aldrig det skulle torka, så jag drog på ett lager med Butter LONDONs Hardwear Topcoat också. Visste ni att PD Quick på flaskan står för Pretty  Darn Quick? ;)

Nåja, glittret är väldigt måttligt, men jag gillar det ändå.

 1. Fint är det!
  Menar du inte att du har ett annat grått lack UNDER? ;)

  Hahaha Pretty Darn Quick? Underbart! Har undrat över det!

  • @Andrea, Japp!
   Gah, du är verkligen min personliga korrekturläsare! Så går det när man har bråttom! Japp, under! =))
   Visst är det underbart med PD Quick, så roligt!! :D

 2. Snyggt! Jag testade med ett väldigt ljusblått lack under två-tre lager med glitter in the air och det blev också finfint :)

Comments are closed.