dancelegend-anthem-1

Jag fortsätter tömma arkivet! Skrämmande hur få lack jag har kvar att visa nu… Mina naglar har inte blivit så hemska som förväntat, tror det var stressen med Mika som gjorde att de blev så dåliga. Jag hoppas de klarar lite swatchning här framöver vid mån om tid för jag har många otestade kvar. Och många kvar att sälja om du är intresserad.

Men under tiden kan jag visa ett av lacken jag bar i somras, fantastiska Dance Legend – Anthem som jag fått av Elin. Underbar lila nyans med holofinish i solen och en härlig glitteraktig finish i skuggan. Otroligt tjusigt, hade detta en vecka dessutom så bra hållbarhet med.

Enligt mina noteringar är detta tre lager, två hade säkert räckt men ett tredje blev pricken över i. Jag hade dessutom skrivit ”höll i 9 dagar!!” med två utropstecken så jag var visst imponerad! Kul!

Visst är det fint?

dancelegend-anthem-2dancelegend-anthem-3dancelegend-anthem-4dancelegend-anthem-5dancelegend-anthem-6

Comments are closed.