25 april, 2024
Okategoriserade

Makeup Friends

Nu lanserar BeautyNista ett nytt nätverk som heter Makeup Friends – och jag är med! Kors i taket!

Som ni minns berättade jag att jag spelade in en video när jag gjorde denna mejk – Lila sotning. Nu är videon redigerad och uppe på sidan! Vad tycker du? Det är verkligen grymt svårt att spela in videos, så jag hoppas ni tycker den är ok iaf.

Här är själva resultatet av mejken!


Här finns det fler videos inom nätverket, kolla på dem också och inspireras!

11 tankar på “Makeup Friends

  1. Trevlig video! Det måste vara jättesvårt att ha koll på hur mycket som syns i bild och sånt. Men du får sminkningen att se enkel ut. :-)

    1. @Therese, Tack! Ja, det var skitsvårt! Speciellt att tänka spegelvänt och att inte bara titta i skärmen. Men övning ger färdighet, får bli fler videos!

  2. Gud va kul att både se dig och höra dig prata :) du skötte det galant och sminkningen blev ju grym!!!!

  3. Funkade ju alldeles utmärkt. Modigt att göra videos. Jag blir alltid så konfunderad över hur jag både låter och rör mig när jag ser mig själv på film och skulle tycka att det var väldigt jobbigt att lägga ut på nätet. Men detta blev ju alldeles utmärkt, pedagogiskt och med ett snyggt resultat.

    Ps. Dialekter är bara charmigt!

    1. @Anna, Det är skitjobbigt, men samtidigt kul. Jag tycker inte att jag är så märkvärdig att någon bryr sig om mig liksom, dessutom kan jag bara vara mig själv. Men kul att du gillade den! =))

Kommentarer är stängda.