depend-376-1

Tisdag och här sitter jag med mitt knä så hårt lindat det bara går. Känns rätt ok även att stödja på det, men det går inte att böja eller belasta förstås. Pratade faktiskt med kvinnan som hjälpte mig i söndags, Cecilia. Tydligen hade jag skrikit av smärta även efter att jag blivit sövd och var medvetslös. Måste ha gjort grymt ont…

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Nå, idag vill jag visa er det första av Depends lack från höstkollektionen. Jag måste säga att de gjort en fantatiskt fin kollektion med otroligt fina färgkombinationer, även de blå och gröna nyanserna med sitt mörkare skimmer är jättevackra. Jag vill börja med en färgklick, så det får bli korallrosa 376. Detta är en riktigt fin korallrosa nyans som inte är alltför klar utan perfekt inför hösten.

Ofta upplever jag att Depends lack har en bra formula, kanske lite skira men oftast bra. Alla andra lack i den här kollektionen täcker på två lager, utom just denna som behövde tre. Den var också lite tjockare än de andra. I övrigt var det inga större problem, gick lätt att måla med och blev blank och fin när den torkade. Helt klart en snygg färgklick bland alla jord- och blåtoner de hade i kollektionen.

Vad tycker du om detta? Gillar du korallrosa på hösten? Förresten, jag blev lite chockerad över att ni hatade Optical Illusion, så ful är den väl inte? 3.44 i snitt? Wow!

depend-376-2depend-376-3depend-376-4

Comments are closed.