26 april, 2024

Ciaté – Silhouette

Här kommer lite bilder på en manikyr som jag bar för två veckor sedan. Jag visade aldrig upp den då eftersom Ciaté-släppet på Nailmail var så nära förestående, tänkte att det blev mer intressant att se den nu. Så här har ni då en av de lack som finns i Vampy-paketet: Ciaté Silhouette!

Det här är ett så himla fint lack att tom jag som normalt inte gillar vampiga naglar gillade det skarpt. För min smak sett är det alltså för brunrött, men ni ser ju på bilderna att det är fantastiskt vackert. Lite som Coca-Cola i solljus. I flaskan ser man ett visst guldskimmer som inte riktigt syns på nageln, dock syns skimmer i en ljusare röd nyans som ger en glöd till det här lacket. Utan det hade det nog blivit lite platt.

Men, som sagt, jag gillar det trots allt! Lättlackat, två lager som torkade snabbt. Relativt lätt att få snyggt på naglarna och jag har lite tipwear på bilderna eftersom de togs dag två. Så det ser lite matt ut tyvärr. Fick bråttom att fota när solen äntligen tittade fram så fick duga som det såg ut.

Jag har tidigare visat Cream Soda som ingår i Classy-paketet samt Oil Slick som ingår i Edgy-paketet. Kolla in länkarna för swatchar på dem!

Jag piffade upp det här lacket med NfuOh #60, vill ni se bilder på det också?

 

10 tankar på “Ciaté – Silhouette

  1. Snyggt. Jag chansade på tre lack ur den nya sommarkollektionen. De såg mycket intressanta ut. Det gick bara inte att hitta swatches på dom men desto mer spännande.

    1. @Pamsan, Jag tror säkert de också är fina! Har hittills gillat alla mina Ciaté som jag fick i förväg. Tror knappast du blir besviken.

  2. Hade bestämt vad jag ville beställa men tack å lov inte gjort det än:) gillar detta

Kommentarer är stängda.