Strax ska jag iväg och träffa min företagsmentor. Så blir ett snabbt och kort inlägg med dagens mejk.

Jag har här använt Meet Matt(e) från TheBalm, med blå Matt Horowitz i den yttre ögonvrån. Den vita kommer från en H&M-palett. Den blå eyelinern är Navy från MAD. Jag letade fram en skimrig ögonskugga från Lumene idag till kindbenen, ska nog ta och köpa en riktig highlighter. Ska till Stockholm på fredag, så kanske blir en från Mac.

Jag har förresten Cliniques BB-cream idag, gillar resultatet!

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB Cream med spf 30
Bronzer: IsaDora Matte Tan
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto
Highlighter: Lumene Eye Shadow – Artic Light

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence.
Ögonskuggor: TheBalm, Meet Matt(e) – Matt Horowitz. H&M-palett, vit skugga.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: MAD Eyeliner Sealant m. MAD Navy.
Ögonbryn: Lumene Eyebrow Pencil – Blonde.

Läppar: Make Up Store Maria Montazami – Beige