fre-0802-1

Idag var vi på bio och såg RöjarRalf! Jättemysig film, med en massa retrogrejer som vi gamla spelnördar tyckte var kul! Men bäst var nog kortfilmen i början, Pappersmannen. Ni hittar den på Youtube under Paperman from Walt Disney.

När jag sminkade idag kände jag bara att Jösses vad snygg jag är! Det var inget speciellt med mejken, men det var liksom bara så flawless! Kanske har jag blivit så gammal nu att jag inte längre kan se rynkorna och finnarna, bra uppfinning det där med dålig syn. Men oavsett vilket, jag kände mig riktigt nöjd och glad! Härlig känsla! Hoppas den håller i sig ett tag =)

Här har jag sotat med Deadly och lagt Scarab från Meow Cosmetics över. Och guldkajalen Czar. Enkelt och fint!

fre-0802-3fre-0802-2

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Lily Lolo Mineral Rouge – Cherry Blossom

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Deadly. Meow Cosmetics – Scarab.
Mascara: Lumene Blueberry Volume Mascara.
Kajal: Make Up Store – Czar

Läppar: BareMinerals Pretty Amazing – Free Will.

  1. Asch, nu ger jag upp. Du har sålt in Meow Cosmetics hårt med alla fina EOTD så nu får det bli en beställning!
    Och om bilderna stämmer så ser du väldigt flawless ut :)

  2. Jag förstår att du känner dig snygg, du är snygg!

    Gillar speciellt den guldiga eyelinern, den plockar fram det blå i ögonfärgen jättefint!

Comments are closed.