19 april, 2024

Dagens: Pastor Teal

Nu ska ni få se på en riktig supermejk! Tre synliga färger, alla Mac-pigment med en svart skugga i botten. Herreminje!

I grunden alltså Black från Face. Glitterfri och enkel, över den rörliga delen av ögonlocket. Därefter är det Golden Olive i den inre ögonvrån. Arbetade in pigmentet i locket och skakade av det överflödiga innan jag duttade på det på ögonlocket. I den yttre ögonvrån gjorde jag samma sak men med Teal istället. Den rasade en del men det fick jag gnugga bort.

Arbetade ihop den med Golden Olive och under ögat. Ville inte ha så skarpa kanter. Upp mot ögonbrynet tog jag sedan Pastorale, ett ganska ljust grön pigment som jag drog ut en aning mot tinningen. Brukar inte gilla att ha skugga upp till ögonbrynet men va sjutton!

Svart eyeliner och mascara, Dallas från Benefit på kindbenen och Benefitgloss på läpparna. Yiiha!

10 tankar på “Dagens: Pastor Teal

  1. Förstår att det blev jobbigt med reaktionen i din hy på hudkrämen men jisses tjejen! Med de här ögonen hade du kunnat vara grön och fjällig i resten av nyllet för så vackra ögon med så vacker mejk blir det enda blicken fastnar på!
    Fantastiskt och inspirerande!

  2. jättefint tonat och riktigt snygg kombo! litet tips från mig: förstärk intensiteten genom att markera innerbanden av ögonen med svart fixerad kajal så blir det ännu mer effekt :)

  3. Tackar!!! Sitter lika bra fortfarande, några timmar senare =)
    Mayaline: Tack för tipset! Har det på de tidigare mörka i veckan, men inte denna gång. Men absolut att det hade blivit mer intensivt!

Kommentarer är stängda.