20 april, 2024

Dagens: teal me deadly

Dagens är en ganska enkel, men ändock kraftfull mejk. Matchade med en turkosgrön topp idag (vad var det vi tyckte om matching, var det ok eller inte? *ler*). Ganska skön helg faktiskt, igår var det mamma hela dagen med underbart grillat. Idag var det sovmorgon, en tur till stan och apoteket för att köpa hostmedicin och även arbete med en websida jag dragit på länge. Jag har tom omarbetat min budget för butiken, den kommer gå runt ”just fine” första året =)

Jag grundade med UDPP och Dignity upp till ögonbrynet. Därefter Deadly från Mus, en mjuk mörkbrun nyans – min absoluta favorit om jag var tvungen att välja enbart en skugga. Därefter Mac-pigmentet Teal över hela ögonlocket och utsuddat i överkant. Old Moss från Mus längs franslinjen uppe och nere. Lite bronzer och lite läppstift samt även Dust IT i håret. Den kräver lite övning, Dust IT alltså. Men när man fått snits på den är den suverän för att skapa lite volym i ett platt hår!

5 tankar på “Dagens: teal me deadly

  1. Snygga fäger till dina ögon :) Jag väntar på att Teal ska komma hem till mig från The Body Needs, den ser så fin ut! Och jag behöver verkligen en färgglad skugga att alternera med alla neutrala jag har.. ;)

Kommentarer är stängda.