4 mars, 2024

Grattis Wendy, 19 år idag!

Alltså, allvarligt nu kära läsare! Trodde ni att vi skulle nå fram till denna dag, den 18e april då Wendy fyller 19 år? Så sjuk som hon har varit, med ständiga urinvägsinfektioner och problem med urinblåsan. Jag trodde det inte iaf och ni anar inte hur tacksam jag är för varje dag som hon finns hos oss.

Wendy kom till oss i juli 1993, en halv evighet sedan (hon ska ha varit 12 veckor, men kanske fick vi henne för tidigt om det var i slutet på juni, början av juli) . Hon var verkligen sååå liten, vilket är svårt att ens fatta! När hon var vuxen, 2-3 år (se sista bilderna) var hon en riktigt fin och välväxt birma. Om hon idag väger 2.2 kg vägde hon då ungefär 3-3.5 kr. Fyllig och silkig päls och världens bästa psyke. Och så slö som hon är idag är också svårt att fatta att hon verkligen älskade att leka och busa.

För ja, hon är trött och senil. Men jag älskar henne ändå, mitt lilla gos! Tänk att jag haft henne mer än halva mitt liv!

Grattis Wendy! 19 år idag, helt otroligt!

 

Och så något år senare då, häng på altanen i koppel!

 

Och så en bonusbild på mig, är väl en 17 år eller så och hade ännu inte upptäckt shampot ;) Shit vad lik jag är min brorsdotter…

20 tankar på “Grattis Wendy, 19 år idag!

 1. Underbara Wendy – hon kommer alltid att leva inom oss.
  Förresten du liknar ju Anja Persson mest tycker jag.

 2. Många grattiskramar och pussar på Wendy-gumman. Man blir ju riktigt babysjuk när man ser hennes bebisbilder. Fin tjej! <3

  1. @Alexandra, Mjau från oss! Visst är hon! Förstår inte de som inte gillar katter, de är ju så extremt personliga och härliga =)

 3. Stort Grattis i efterskott! :-)
  Vår birma Bilbo fyllde 16 år i maj.
  Det var otroligt roligt att se att er lilla dam har blivit ännu äldre.
  Det ger mig hopp att vi får ha vår älskling kvar ett tag till.
  Varje år nu känns som ett bonusår då han bara har en fungerande njure och den fungerar inte bra…
  Han fick diagnosen redan för 5 år sedan och veterinären trodde inte han skulle leva året ut, men en så enklel sak som att byta ut maten till enbart specialfoder för katter med njurproblem gjorde att hans värden hamnade innanför godkänt gränsen.
  Håller tummarna att Wendy hänger med ett tag till.
  Här sovs det också mycket och han verkar bli lite snurrig, men lgosig och gullig är han fortfarande och ibland ger han en av sina leksaker en omgång.
  Jag tror han börja frysa mer för han ska gärna ligga där det är varmt.
  Idag trots att det är sommar så försöker han flytta efter hunden i soffan hela tiden… ;-)

  1. Grattis till Bilbo i efterskott, må han ha många år framför sig! Birmor har ju lite problem med sina njurar redan från början, så väldigt häftigt att er Bilbo klarar sig så bra. Wendy var riktigt sjuk för två år sedan och veterinären trodde att hennes njurar var slut, detta var innan de kunde ta blodprov på henne eftersom hon var så uttorkad. När hon vätskat upp sig visade sig att njurarna var i riktigt bra skick för en då 17 år gammal katt! Vi ger henne också specialmat, k/d från Hills Veterinary som fungerar väldigt bra. Hon har lite känslig mage, alltid haft, men den fungerar.
   Hoppas er jycke håller honom varm länge till! =)

Kommentarer är stängda.