4 mars, 2024

Wendygos

Stod och fotade vid fönstret och som vanligt kom Wendy traskande och satte sig att titta på mig. Anders passade då på att attackgosa med henne! Hon gillar att få huvudmassage dock, men hon ser ändå lite plågad ut tycker jag… ;)

Wendys hälsa vacklar en del. Hon får UVI på UVI (urinvägsinfektion) och läcker och har sig, hon har fått en monsterdos till nu och jag hoppas den ska hålla ett tag. Hon är gammal och skröplig, lite senil och gapig men ändock samma lilla sötnos som alltid. Hon gör lite som hon vill när hon vill, samtidigt som hon är hur gosig och medgörlig som helst. Om exakt en månad fyller hon 19!

8 tankar på “Wendygos

 1. Söta katten! Man vill ju ha dem kvar så länge man kan! Mina två blev nästan 18 år innan icke behandlingsbar sjukdom ryckte bort dem i höstas. Nu har jag tre ”under-året” istället som jag hoppas ska hänga med lika länge :)

  1. @Vikab, Så tråkigt att höra att du fick ta bort båda två under samma tid! Så jobbigt! Men härligt med tre kattungar!! =))

   Vi har sagt att vi ska vänta ett år innan vi adopterar nya kissar, Wendy glömmer man inte i första taget.

   1. @Karin svarar,
    Jag hade hunnit böla ihjäl mig om jag inte hade skaffat nya katter ganska snart för att distrahera mig… jag tror maken uppmuntrade mig i rent självförsvar.

Kommentarer är stängda.