3 mars, 2024

Wendy the turner

Hmm, en lite tveksam gif-anim på Wendy när hon … ja, letar efter mig tror jag? Hon kom fram till mig där i fönstret när jag fotade naglarna i dagsljuset. Sedan gick jag därifrån och då blev hon sittande… Så söt min lilla stumpa!

Bilden tog jag i fredags, innan jag öppnade mina födelsedagspresenter. När jag kom hem i torsdags frågade jag Anders om han köpt och slagit in mina eventuella presenter. Jajamensan tyckte han, de är gömda någonstans. Det tog nästan 4 timmar innan jag upptäckte att de låg under granen, helt öppet och o-gömda! Var jag trött i torsdags eller? Förresten, vilket fantastiskt papper han hittade!

2 tankar på “Wendy the turner

  1. Jaa! Världens sötaste!

    Och gu va jag hade kul med ”presentgömstället” ha ha.

    Snyggt papper? You bet! Carefully selected and cherry-picked. Endast det bästa gott nog!

Kommentarer är stängda.