29 mars, 2024

Wendy, som ung

Här kommer två bilder från när Wendy var två år gammal. Lägg märke till hennes päls och hur mycket hull hon har. Det är lite tragiskt att se på bilder hur hon har magrat, men det är ju så med gamla katter. Hon äter bra men kanske inte kan ta till sig allt längre tyvärr.

Men visst var hon vacker som ungdjur? Det där måttbandet förresten var hennes leksak, hon bar med sig det överallt för att vi skulle leka med henne. Ännu idag kan hon få såna ryck med snören.

8 tankar på “Wendy, som ung

  1. Åh, så söt hon var! Ja, det är hon visserligen fortfarande förstås, hon har åldrats med värdighet. :)

  2. Det är likadant med Edit. Hon är också mager mot förr. Gamla kattdamer har de blivit, våra små skatter. Det är i och för sig bra att de inte är överviktiga så länge de får i sig det de ska. Jag gillar bara inte tanken på tiden som går så fort och att åren läggs till år… Usch.

  3. Hon är supersöt =)

    Sminkan: Ja, det är en jobbig tanke, men förhoppningsvis får hon vara frisk resten av tiden. Och vara älskad! Hur gammal är Edit?

  4. Edit fyller 16 snart. Jag hoppas på minst 4 år till, vår äldsta katt blev ju över 20, men man vet ju aldrig. Sista året har hennes ålder börjat märkas mer. Hon sover mer, hon får tandsten som hon aldrig hade förr, hon magrar och är kinkig med vad hon äter. Men hon är underbarast i hela världen alla fall. :D

    1. Sminkan: Men lilla gosingen då… Ja, Wendy är också mer skröplig. Hon tillbringar ju verkligen ingen tid med att titta på fåglar direkt.. ;)

  5. Hej! Hon är så himla söt.Vilken mat äter dina katt?Jag har också en ragdoll bebis som är nästan 2 år och jag vill köpa honom mat dina katter äter och lever 20 år :)

Kommentarer är stängda.