Åh vad trött jag varit den här veckan. Jobbet gör mig alltid trött, men med förkylning i kroppen dessutom. Jag är fanimig förkyld jämt just nu, trist.

Men men, jag har åtminstone tre inlägg idag du kan se fram emot varav detta är det första! Dagens Mejk från igår! En ganska diskret vinge i guld, gjord av ett mineralskugga från Overall Beauty som heter Imagine. Blev väl kanske inte så effektfullt som jag trodde, men det blev en bra vinge åtminstone! I övrigt har jag beiga Meet Matte-skuggan Matt Smith över hela ögonlocket upp till brynet, bruna Matt Patel i den yttre ögonvrån upp mot globlinjen och rosa Matt Chung i den inre ögonvrån.

Produktlista

Hud
Foundation: Vichy Aerateint Pure Fluid – Clear Ivory
Bronzer: Isadora – Matte Tan
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: The Balm Meet Matte – Matt Smith, Matt Patel och Matt Chung.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: MAD Eyeliner Sealant m. Overall Beauty Imagine

Läppar: Ett läppbalsam jag inte minns namnet på.

  1. Blev inspirerad av detta inlägg att plocka fram min Alchemyeyeliner (Illamasqua) när jag skulle fixa mig för utgång igår. Blev inte alls tokigt.

Comments are closed.