26 april, 2024
Okategoriserade

Ny frissa – hår på utväxt!

Japp, igår var jag hos frissan, hos fina Carolina på Style Station. Jag har bestämt mig för att spara ut håret, men det kommer aldrig bli något långt hollywood-svall! Planen är istället en lång page, med uppklippt i nacken och längre på sidorna. Så gårdagens klipp är ett led i det, för att det ska bli snyggare när det växer ut. Tidigare var håret liksom för långt i nacken, den blev baktungt och såg ut som en hockeyfrissa.

Det ska bli typ såhär!

Nu är det alltså uppklippt i nacken och med längre lugg. Och ja, jag ska bleka utväxten och eventuellt färga över med en schysst nyans. Men jag får vänta tills lön, helt pank nu igen… Men jag är väldigt nöjd iaf, det funkar och jag hoppas det kommer hålla sig snyggt ett tag så jag får ut längden!

18 tankar på “Ny frissa – hår på utväxt!

  1. Skulle jag haft rakt hår (har stort krulligt skatbo =)) skulle även jag klippa page! Måste vara den snyggaste frisyren. Särskilt med kort i nacken!

    1. @Jeanette, Vad kul att du tycker det! =) Jag tycker korta pager är ganska trista, de ska vara lite längre.
      Vad har du för frisyr idag, med ditt krulliga skatbo? =)

      1. @Karin svarar, Särskilt snygga är ju pager som är längre på sidorna =)
        Mitt hår är också det på utväxt så det hänger bara för tillfället. Så svårt att göra något frisyrish med ett krulligt hår tycker jag. Så jag har bestämt mig för att spara ut det så långt det går istället!

  2. Lycka till! Kommer bli superfint! Jag är sämst på att spara ut håret, så fort jag fått till lite längd inser jag att ”Nä… Det här var väl inge kul?” och så klipper jag av det igen :) Fast mitt hår är inte kort-kort, men någon form av page, skulle jag tro.

    1. @Susanna, Tack!
      Jag är också rätt kass på att spara ut håret, mest beroende på att jag inte klipper frisyr emellan utan låter det bara växa. Då blir det inte snyggt så när man väl går till frissan ber man dem kapa allt. Jag är säker på att du har en riktigt fin frisyr!

      1. @Karin svarar, Ja, absolut. Jag älskar min frisyr, det är därför jag alltid klipper av håret igen ;) Sen blir det ju inte bättre av att min frisör blir helt lyrisk över att få klippa av mig håret heller haha!

  3. Snyggt!!! Jag har oxå haft en uppklippt page innan och det är en lätt snygg frisyr, men en gång kort blir oftast kort igen :) Ditt hår växer snabbt eller?? Det svåraste är att spara ut håret runt öronen….. majj gadd vad jag är dålig på det :) Tycker att ditt klipp var bra gjort och jag hejjar på dig och hoppas du lyckas hålla dig ifrån att klippa av det igen :)

    1. @Anna, Tack! =) Nä, det växer inte så snabbt tycker jag, kanske en cm i månaden. Så det kommer ta tid innan jag får min drömfrisyr. Jag hoppas verkligen jag lyckas hålla mig ifrån att klippa av det!

  4. Måste först säga att jag gillar ditt korta hår, det är jättefint! :)
    Men jag gillar även page på dig! Jätte jättefint, det ser nästan ut som en helt annan människa :)
    Älskart!

    1. Tack! Jo, jag ser väldigt annorlunda ut på mål-bilden, sedan är det ju inte mitt hår så jag lär väl aldrig nå dit… Jag tror det blir snyggt! =)

Kommentarer är stängda.