Ja, det är söndag och vi tillbringar dagen med att städa och putsa på de dammiga ytor som uppstått sedan vi sist städade. Ingen kan anklaga oss för att vara pedanter, haha!

Detta är gårdagens mejk, som blev inspirerad av den söta blusen jag hade på mig. Man drar ju inte till med den svart sotning på en vanlig lördag, iklädd den här blusen. Mamma och jag åkte på en megaloppis på Borgen – bara skräp, därefter ett besök på Ingelsta och sedan Asian Garden för en mongolisk buffé. Efter allt detta gick jag och Anders hem och sov i soffan. Vi är båda ganska under isen just nu, småförkylda och sorgsna som vi är. Själv har jag bara en vecka kvar där jag får skrota omkring hemma och sova så länge jag vill. Det blir tufft för mig att gå upp kl 6 varje morgon!

Nå, dagens mejk var det. Här har jag använt Too Faced Insurence Policy-paletten. Den rosa Boy Toy i den inre ögonvrån och brunguldiga Full Frontal i den yttre. Under ögat en skvätt Lucky Charms. Fint skimmer måste jag säga.

Produktlista

Hud
Foundation: Lancôme Teint Idole
Rouge: Helena Rubinstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Too Faced Palett Insurence Policy – Boy Toy, Full Frontal och Lucky Charms.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Ögonbryn: Clinique Instant Lift for Brows

Läppar: OCC – Lip Tar – Hush

Comments are closed.