Ekolådedag och såklart, grön mejk!

Såklart har jag använt den nya gröna mineralögonskuggan från M*A*D, Nature Lover. Lite knepig att sudda, använde nog fel teknik där. Och nej, det håller inte så bra trots primer. Men det är ok. Den turkosa skuggan kommer från Barry M och heter Teal kort och gott. Jag har också Cliniques BB Cream, den täcker det mesta och ger ett fint glow. Kommer skriva mer om den någon annan gång. Det enda som håller bra är Mad’s Eyeliner Sealant, det ser riktigt bra ut och vingen blev rätt snygg för en gångs skull!

Produktlista

Hud
Foundation: BB Cream med spf 30
Rouge: Helena Rubenstein – Concerto

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor:  M*A*D Mineral Eyeshadow – Nature Lover. Barry M Dazzle Dust – Teal.
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: M*A*D Eyeliner Sealent m. Face Black

Läppar: Gorilla lipbalm

  1. Åh, grönt! Alltid snyggt även om jag fortfarande letar efter den ultimata gröna ögonskuggan.

Comments are closed.