Jag har varit rätt tyst den här helgen, så är det ju ibland som ni vet vid storhelger. Jag vaknade med en förkylning i lördags och sedan har Nadine varit här också så har tagit det lugnt. Inte haft datorn öppen sedan i… fredags tror jag?

Nåja, detta är iaf söndagsmejken, som jag hade till påskmiddag hos mamma. Jag har bara använt en svart matt skugga från Face, Black, som jag har lagt över hela ögonlocken och suddat ut i globlinjen. Den gröna eyelinern är Mad-skuggan Nature Lover som jag blandat ihop med Mad Sealant för att få en eyeliner. Måste leka mer med det där, jättekul ju att ha färgade eyeliners på det där sättet!

Har du haft en fin helg?

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique BB Cream med spf 30
Bronzer: IsaDora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Face Stockholm – Black
Mascara: Lumenes Blueberry Curl Mascara.
Eyeliner: M*A*D Eyeliner Sealent m. M*A*D Mineral Eyeshadow – Nature Lover

Läppar:  Face Stockholm – Hibiskus

Comments are closed.