ons-0708-1

Här kommer gårdagens mejk, ville inte klämma in den igår utan visar den idag istället. Den är grön som sig bör på en onsdag!

Det var ett tag jag visade en mejk, men såhär ser jag ut numera (i blixtljus). Mina mörka fläckar är mörkare än ever och jag vet fortfarande inte hur man lägger ögonskugga. Suck… Nå, jag har använt två av ögonskuggorna från Make Up Stores kollektion Jelly – gröna cybershadow Jelly samt den nya marblade ögonskuggan Giallo Damasco. Tyvärr lyckades jag inget vidare med dem, de flöt ihop för mycket och blev bara grönt. Måste göra en annan kombination senare.  Inte för att det syns på bilden, men jag har Jelly i den inre ögonvrån och Giallo Damasco på den yttre och under ögat.

Eyelinern från Eyeko kommer från Londonlådan från Glossybox, den var riktigt bra! Blir recension på den senare! Förövrigt fick jag tvätta av mig min foundation runt lunch. Är visst inte riktigt sams med min hud just nu… Ni ser ju på näsan där att jag är lite torr. Märkligt.

ons-0708-2ons-0708-3

Produktlista

Hud
Foundation: Benefit
Rouge: Isadora – Matte Bronzer

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store – cybershadow Jelly, marbled eyeshadow Giallo Damasco.
Mascara: Organqis Volume Mascara
Eyeliner: Eyeko Skinny Mini Liquid Eyeliner Black

Läppar: Make Up Store – matte i en röd nyans

Attityd: Lite varm sådär

  1. Jag tycker det ser riktigt härligt ut! Vilka fina gröna nyanser! Jag fick också Eyeko-eyelinern och gillar den också. Tummen upp till den. Än så länge iaf. :)

Comments are closed.