Lassomöte idag, vilket kändes som ett väldigt slöseri med tid. Helt plötsligt är vi inte längre överens om vad vi vill med Lasso! Jävligt trist! Jag satt på mötet och surfade och gäspade, orkade inte riktigt engagera mig.

Dagens är en blåsvart variant. Jag grundade med UDPP, därefter mattsvarta skuggan Black från Face i den yttre ögonvrån. I den inre och en bit ut en turkosgrön skugga från Pierre René. Dåligt tonad uppåt, men använde Vanilla Sky från TINte som highlighter iaf.

Min foundation är Bare Minerals Matte, Fairly Light. Är det rätt nyans tycker ni? Jag är väldigt nöjd med foundationen iaf, det håller bra under hela dagen! Äntligen kan jag också tycka om Bare Minerals!

  1. Fint!

    Angående nyansen tycker jag det ser okej ut? Känner du själv inte dig riktigt bekväm i den eller så? Jag kan själv tyvärr inte ha fairly light, den går lite för mycket mot rosa.. annars är den perfekt i hur pass ljus den är eller vad man ska säga. Så jag kör på Light och den tar bort det röda/rosa i min hud mycket bättre också.. den är pyttelite för mörk nu på vintern kanske men jag brukar ta lite BUS-spray till ansiktet, halsen och urringningen så blir det bra.

Comments are closed.