ons-2002-3

Äntligen hemma igen, förvisso skönt att röra på sig (läs springa i trappor) men jag har knappt sovit inatt. Är riktigt sömnig men det är ju bara att höja volymen på radion och sjunga istället. Det går det också…

Franslös ja, liksom Sanna är mina ögonfransar inne i en uttunningsfas verkar det som. Jag har ju använt Xlash och slutade väl med den i höstas nångång. Nu har jag jättekorta, jättetunna och glesa fransar! Imorse tappade jag minst 4 som jag borstade bort, lite trist. Men så är det ju, ingen större katastrof även om jag är sjukt medveten om det!

Nåja, de växer ut igen, får väl köra en ny omgång xlash eller kanske en annan sort jag har hemma. Idag har jag iaf gjort en sotning med Cupcake från Make Up Store, samt Green Hills från Mist Stockholm i den inre ögonvrån. Fin kombo tycker jag, Cupcake är ju så skönt mångsidig! Den ändrar ju färg beroende på omgivande skuggor, dessutom ser den liksom lila ut men skuggar man ut den ordentligt blir den mer röd.

Jaja, ni ser ju själva vad jag menar =)

ons-2002-2ons-2002-1

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Stay Matte Foundation 09 Neutral
Concealer: Clinique Anti-Blemish Solution Concealer 01
Rouge: Mac Ombre Blush – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Cupcake. Mist Stockholm – Green Hills.
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Kajal: BareMinerals Round The Clock Eyeliner – 8PM
Kajal vattenlinjen: Face Stockholm – Correct Pencil

Läppar: Kicks lipgloss

Comments are closed.