Jobbdag idag, det betyder mejk! Nånting måste man ju pigga upp en grå novemberdag med!

Idag har jag blivit inspirerad av Sminklådan, och en guldlila mejk hon gjorde inspirerad av Sugarpill! Jag kan ju inte ha värsta frallorna till jobbet, men annars tycker jag att jag lyckades bra. Synd att man måste använda blixt så här års bara… För det syntes väldigt bra på riktigt och det här var en sån där mejk som jag blev så där galet nöjd med!

Guldskuggan är MUS Golden, den har jag mitt på ögonlocket och under ögat. Därefter lila Flamenco, också det från MUS på resten. Guldkajal Czar också från MUS. Se listan nedan!

Produktlista

 • Hud: Missha bb-cream, no. 13. Oriflame Studio Powder.
 • Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
 • Ögonskuggor: Make Up Store Cybershadow Golden, Microshadow Flamenco
 • Kajal: Make Up Store Czar
 • Mascara: Lumene Blueberry Volume Mascara
 • Bronzer: Isadora Matte Tan
 • Rouge: Mac (minns ej namnet)
 • Läppar: Carmex
 1. Hmm, kom på att jag kanske borde förtydliga mig. I mellanstadiet en gång hade jag gått loss med Clearasil-concealern en morgon varpå en klasskamrat helt ärligt undrade om jag ätit köttfärssås, HA HA! Brukar tänka på det när jag ser folk som sminkat sig i beige-, guld- och/eller orangefärgade toner.:)

  • Tills jag läste din förklaring! Hahaha!
   Just köttfärssås hade jag nog inte associerat det till! Kanske blåtira eller så… Lila är oftast snyggt på de flesta dock, guld är lite svårare =)

Comments are closed.