Clinique kommer med en ny fuktighetskräm med spf, som dessutom är färgad! Fyra olika nyanser kommer finnas och det from den 28e mars. Priset? 260 kr. Ser väldigt intressant ut, ska helt klart kollas in!

Hade en diskussion igår med en tjej som frågade mig efter råd om dagkräm och jag sa att spf är det viktigaste, sedan är resten oväsentligt. Men hon tyckte att rynkor, pigmentfläckar och hudcancer var värt det, bara hon var brun. Så olika man kan vara va?

Den här bloggerskan kommer alltid propagera för användandet av spf!

Nya Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 ökar hudens fuktnivåer – både idag och i framtiden med ett stråk av vacker färg. Den otroligt återfuktande och lätta gelcremen ger exakt rätt mängd färg och täckning och resultatet är en jämn och felfri yta. Den läckra konsistensen tränger jämnt och smidigt ned i huden och efterlämnar den sval, fräsch och helt igenom återfuktad. Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 ger en ögonblicklig fuktboost och stärker hudens fuktbarriär så att den får en sund balans. Perfekt för alla som letar efter sin första foundation. Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 passar alla hudtyper och ger precis rätt färg och täckning för att skapa en naturlig, vacker och perfekt look.

Okategoriserade

Comments are closed.