27 april, 2024
Okategoriserade

Lush – Latte Lip Tint

I paketet från Lush, där jag lottar ut dryga hälften, fick jag även en Lip Tint i färgen Latte. En guldig nyans som ni ser på bilden nedan. Riktigt fin faktiskt, även om den kanske är lite för torr för mina läppar. Dock sitter den kvar länge på läpparna! Och som ni ser i texten nedan, passar denna bäst på asiatisk eller mörk hy, inte på en vinterglåmig nordisk brutta!

Förresten, du vet väl att man kan recensera produkterna på Lush nu med deras nya sida? Passa på att tipsa, eller varna!

Kom med i café-kulturen!

Applicera på läpparna, så ofta som du önskar. Låt smörerna smälta på fingertopparna och stryk sedan över läpparna. Mjukgörande läppbalsam med en lätt latte-färgad pigmentblandning för en skimrande bronzig ton. Vacker på alla hudtoner men speciellt på asiatisk och mörk hy. Denna blandning av mandelolja, ekologisk jojobaolja och japan vax ger en mjukgörande boost till läpparna och är ändå lätt att bära och håller pigmentblandningen kvar på läpparna. För att komplettera den krämiga, bruna färgen, har vi gett den en smaskig kaffesmak, med florsocker, fair trade kaffe, vaniljpulver och vanilj absolut. Detta läppbalsam ger mjuka, kyssvänliga läppar som får folk att be om en påtår.

Almond Oil (Prunus dulcis), Japan Wax (Japan Wax), Icing Sugar, Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Flavour (Flavour), Fairtrade Coffe (coffea arabica), Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Benzoin Resinoid (Styrax tonkinensis pierre), Titanium Dioxide (Titanium Dioxide), Colour 77019 (Colour 77019), Colour 77491 (Colour 77491), Colour 73360 (Colour 73360)

99 kr för 10 g

Finns på Lush.se här!

2 tankar på “Lush – Latte Lip Tint

Kommentarer är stängda.