Här kommer nästa Clinique-nyhet, en ny dagkräm för de av oss som bor inne i en stad. Jag har den gamla varianten med spf 20 eller om det var 25. Hur toppen den än är strävar jag alltid efter så hög spf som möjligt. Jag har därför använt en riktig solskyddskräm med spf 50. Jag hoppas ni vet vid det här laget att sol är bland de största bovarna för hudens åldrande i förtid? För att inte tala om hudcancer. Anders halvbror dog för något år sedan av Malignt Melanom, han fick det på spetsen av örontippen – drygt 32 år gammal. Så, smörj in dig för sjutton!

Jag hoppas få testa även denna och komma med en egen utvärdering!

Nyhet Super City Block Oil-Free Daily Face Protector SPF 40

Cliniques Super City Block är ett dagligt solskyddsmedel för alla utsatta för mycket solexponering, eller en ljuskänslig hud. Samtidigt fungerar krämen som en primer för att förlänga hållbarheten på din makeup och gör den finare och mer intensiv.

Med en kombination av fysisk (zinkoxid och titandioxid) och kemiska solskyddsmedel ger City Block en mild, effektiv och anti-irriterande dagkräm med UVA-/UVB-skydd med SPF 40. Super City Block skyddar också huden mot miljöpåverkan som kan leda till för tidigt åldrande. Primern innehåller en blandning av antioxidanter och anti-irriterande medel, som E och vitamin C, och ett botaniskt extrakt som lugnar och skyddar huden. City Block innehåller även vitbjörkextrakt, som upprätthåller hudens viktiga proteiner och förbättrar hudens förmåga att skydda sig. Slutligen har City Block RNA fragment som främjar hudens förmåga att reparera skador som orsakats av ålder UV attack, stress och föroreningar. På detta sätt aktiverers hudens naturliga förmåga att skydda sig mot påverkan som orsakar för tidigt åldrande.

Applicera Super City Block Oil-free Daily Face Protector SPF 40 varje morgon som det sista steget i ansiktsvården före din makeup.

Super City Block Oil-free Daily Face Protector SPF 40 passar alla hudtyper.

Allergitestad. 100% oparfymerad. Oljefri. Inte akneutlösande. Oftalmologiskt testad.

Pris: 275 kr

Super City Block Oil-free Daily Face Protector SPF 40 är i butik från 12 mars.

Okategoriserade