Fredag igen, och dags för en ny holo! Fast Kerstin, det är rätt svårt att få hololacken rättvisa i denna solfattiga tid! ;)

Här har vi alltså Stars Hollow Holo, ett av de lack jag köpte från Sannas egna frankenkollektion Brite Bird. Jag rörde upp en storm igår när jag uttryckte en känsla av besvikelse på själva förpackningen eller försändelsen. Det inlägget skrevs bokstavligt talat med ena benet utanför dörren. Jag tycker fortfarande att man ska försöka måna om sina kunder, men framförallt ska man alltid skriva avsändaradress om man skickar varor. Jag om någon vet hur stressigt och mycket jobb det är, vi har skickat ut 39 utskick nu med ett snitt på 50 kuvert per gång – plus från webshoppen. Vi har en rutin som Sanna förmodligen inte har, men alla rutiner är till för att eliminera stress och saker som går fel. Flaskorna var väl inpackade dock så ingen fara på taket.

Men, det var själva försändelsen det. Lacket i sig är fantastiskt! Det ser mer blått ut i flaskan, men på naglarna blir det den där mörktealblå nyansen som jag älskar!  Det är små flaskor det här, lika stora som Glitter Gals. Samma korta borste också, men nu har jag ju vant mig vid den så det var inga problem. Jag har två lager och det räckte väldigt väl, trots någon kal fläck. Nu använder jag ju ett topplack som torkar fort, men jag tror att även lacket torkar hyfsat snabbt.

Sedan är det ju svårt att fånga skönheten på bild, ni får tro mig! Det är riktigt riktigt fint!

Hoppas det finns något kvar åt er i Sannas shop!

 1. Kul att du gillar det!
  Angående ditt förra inlägg missade jag det, så jag vet inte vad du skrev.
  Jag gör allt för att bättra mig, och jag ber om ursäkt att jag missade att skriva avsändare.
  Jag har ju inget företag utan detta är bara min hobby.
  (Tycker att det är lite läskigt att skriva exakt vart jag bor eftersom det bara finns en med mitt namn i hela Sverige, men jag ska göra det hädanefter).
  Kan jag göra något mer för att det ska bli bättre så kan du gärna maila mig så jag vet.
  Sen ska jag göra mitt bästa för att inte överanalysera.

 2. @Sanna
  missuppfattade att du hade tagit bort det så nu såg jag^^
  Jag brukar alltid skriva ett litet meddelande, men jag hann helt enkelt inte med.
  Ber verkligen om ursäkt och jag lovar att bättra mig.
  kram

  • @Sanna, Tack Sanna för din kommentar och jag ber på riktigt om ursäkt om du tog illa vid dig. Jag var omedvetet kortfattad eftersom jag hade bråttom till jobbet och då blev tonen lite konstig.
   Jag stöttar din verksamhet till 100% och jag hoppas du inte tar det som kritik mot dig… Jag älskar ju lacken så fortsätt bara som du gör så blir även kinkiga kunder som jag nöjda! ;)

   kram!

 3. ÄLSKAR DETTA! Jösses så jag ångrar mig, nu finns det ju inte kvar på lager! Attans.
  Älskar också den där tealblå tonen. Galet fint!
  Men hallå, du stavade lacknamnet fel ;)

  Trevlig holofredag och helg önskar jag dig!

  • @Andrea, Hoppas det kommer fler!
   Haha, vilket schysst stavfel! Tänkte väl på Gilmore Girls eller nåt =) Har rättat det nu, så tack för påpekandet!

   Trevlig vecka! =)

Comments are closed.