hottopic-mint-1

Varmt välkommen till den första Gröna Onsdagen i juni 2014! Yikes tiden går sååå fort! 3 veckor kvar sedan semester! :D Men än är vi inte där utan i dag är en vanlig arbetsdag – och temadag! För du är väl med idag? Det skulle verkligen göra mig så glad om du är med och visar grönt. Lägg bara till din länk nedan via inLinkz! Gärna före 21 som vanligt så jag kan få ihop sammanställningen i tid!

Idag vill jag visa er ett lack från amerikanska lågbudgetmärket Hot Topic! 2010 fick jag tips om det här märket och på sidan av Nailmails vanliga schema beställde vi dessa – med hjälp av Kim Snyder på Overall Beauty. Hon åkte runt i Kalifornien och besökte de butiker hon hittade för att köpa lacken åt oss, det blev dyrt men det var kul! Tyvärr har jag knappt använt dem sedan dess! Skandal! Var inne och tittade på sidan nu, de har hottat upp sina flaskor rejält! Yikes! Måste be någon langa åt mig!

Det här är mintgröna 201860, många av mina flaskor har tyvärr tappat etiketten så jag får väl hitta på egna namn, det här får heta mint. Förra veckans trend var ju mintgröna lack, detta är garanterat mer grönt än blått men det var svårt att fånga med kameran. Penseln är ganska bred på dessa, men formulan är riktigt bra och det jämnar ut sig väldigt fint på nageln. Här är det två lager, andra lack jag testat har behövt 4 så jag antar att formulan varierar en del. Dock hade jag skakat den dåligt, blev lite konstigt på en del ställen så det ser ut att behöva ett lager till, men det är färgen som skiktat sig.

Ganska långsam torktid, men i övrigt har jag inget att anmärka på. Jag gillart! Väldigt fint mot mina solbrända fingrar =)

Vad tycker du? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Och var med i dag! <3

English: Hot Topic – mint – or 201860. Mint green delish, love this color!

hottopic-mint-2hottopic-mint-3hottopic-mint-4hottopic-mint-5hottopic-mint-6

 

[inlinkz_linkup id=412396 mode=1]

  1. Jag gillar! Är så svag för den här nyansen på lack, och flaskan gjorde ju inte saken sämre. Och idag är jag med på grön onsdag. :-)

Comments are closed.