depend-385-1

Förresten, det är inte en vanlig tisdag idag. Det är min brors 43e födelsedag faktiskt! Det firar vi med mer från Depends höstkollektion! Sminkan visade detta igår, på väldigt mycket bättre bilder! Kolla där med vetja!

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Här är tegelröda 385, jag tycker den påminner om tegel iaf men färgen kanske snarare är varmt orange? Pumpaorange? Ja, spelar roll, ni ser säkert =) Den är ett fint komplement till den övriga kollektionen som ju mer går i blått och grönt.

Jag har använt två lager, ganska lättlackat men jag missade visst lite ser jag. Ingen större katastrof! Men om ni jämför med Sminkans bilder så ser ni att det hade tjänat på ytterligare ett lager. Då hade det djupnat betydligt.

Fin höstfärg, förmodligen perfekt till höstens helloweenfester? Vad gillar du detta?

depend-385-2depend-385-3depend-385-4

Comments are closed.