19 juni, 2024

Första test av BRTC

Igår testade jag nya BB-Creamen från BRTC som jag skrev om. Tänkte att mitt rödgråtna ansikte vore en bra test för att se hur bra den tänkte röda flammor och märken såsom akneärr och pigmentfläckar. Så ja, ni ser ju hela skönheten nedan. Man är ju verkligen inte vacker när hjärtat håller på att spricka! Go ahead, klicka upp bilden och njut av verkligheten!

Här ser ni då efter. Tyvärr använde jag ingen dagkräm, så det blev lite för kladdigt och tjockt. Bilden till höger dock visar hur jag ser ut idag med dagkräm under, det blev lite bättre. Plus att jag inte var så rödgråten…

Den här krämen är litegrann som en concealer i en stor tub, dessutom luktar den menthol! Men det försvinner efter ett tag tack och lov och det ger en skön svalkande känsla. Dessutom ser huden fräsch och återfuktad ut, jag valde att inte pudra ner glansen utan lät det vara. Men jag gillar den verkligen! Den är kanske lite för tjock, vilket gör det svårt att få ut den jämnt. Men den täcker allt som måste täckas och håller bra under dagen.

Plus än så länge!

2 tankar på “Första test av BRTC

Kommentarer är stängda.