25 april, 2024

Dagens: Pouty lips

Har haft en liten myssöndag på stan med Lotta idag! Började med ett besök på apoteket för att hämta ut Levaxin, men si det gick ju inget vidare då receptet var slut. Hoppsan, får vänta några dagar på ett nytt recept. Tur att det inte är så livsavgörande medicin som typ insulin eller nåt. Sedan tog vi en fika på Fräcka Fröken, jag fick köpa ett kokt ägg för 5 kr då jag kände mig lite yr. Hade inte ätit ordentligt innan jag sprang utanför dörren. Kul att jag kunde köpa det istället för en kaka eller nåt!

Smashbox Flare

Efter vår mysiga fikastund innehållandes drömtydning och spindelfobi, blev det skojakt. Åh, Ecco har så många snygga ridstövel-stövlar som jag skulle vilja ha! Men det blev ett par typ MC-boots från Skopunkten, de med rött blixtlås bak på vaden. Jag har ganska kraftiga vader så det är inte alla stövlar jag kan ha! Lotta köpte också ett par, som vi fick för halva priset, plus att det var 20% som clubmedlem. Så från 499 kr till 398 kr för mina, bra där! Hoppas de håller vintern igenom, vill inte bli kall och frusen om fötterna, det är verkligen det värsta jag vet…

Nå, dagens mejk då! Grundade med Shadow Insurence, därefter en guldrosa skugga från Smashbox som heter Flare i mitten av ögonlocket. På den yttre och inre ögonvrån samt under ögat, lila Flamenco från Make Up Store. Svart mascara från Lumene, visst är mina fransar långa nu? Inte så tjocka och fylliga, men långa! Allt tack vare ricinolja! Flare på kinderna också förresten men läpparna är bara rosa vaseline.

Produktlista

  • Hud: Garnier Miracle Skin Per­fec­tor i medium, Oriflame Studio Powder
  • Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
  • Ögonskuggor: Smashbox Flare (ett rouge egentligen), Make Up Store Microshadow Flamenco
  • Mascara: Lumene Blueberry Volume Mascara
  • Rouge: Smashbox Flare
  • Läppar: Vaseline

14 tankar på “Dagens: Pouty lips

  1. Jag har också kraftiga vader och hade länge problem med stövlar. Sedan fick jag höra av en kollega att fetvaderna kan bero på vattenansamlingar, vilket stödstrumpor hjälper mot. Trodde inte riktigt på det, men testade och nu kan jag ha stövlar! :) Vaderna blir flera centimeter mindre. (sätt dock på dig dem direkt på morgonen efter duschen)

  2. Nejmen sicken superfin make up! :D
    Älskar färgerna ihop!
    Flare, önskar jag hade råd med den…

    Förresten vill jag se bild på stövlarna nu ^^

    1. Tack! :D Flare verkar inte finnas att köpa längre, himla synd… Det är nog den coolaste skugga/rouge jag har. Och ja, de är rätt dyra, 24$ eller 255 kr på Kicks.

      Stövlarna ja, lägger upp dem i ett inlägg ikväll!

  3. Du är så vacker – blir lika glad varje gång jag ser ett nytt foto. Men le lite granna också – ibland.

  4. Du var toksnygg som alltid! :) Gillade också din mejk massor. Och dessutom fick du faktiskt stövlarna för 320 med rabatten, så det var ännu bättre pris! =)

Kommentarer är stängda.